Finnes det en bedre måte til å få vist frem ditt idrettstalent?

Vi i Sports-ed prøver stadig å finne nye veier til å få markedsført og promotert våre utøvere til trenerne på de amerikanske collegene.

Som et resultat av samarbeidet vi har med Sports-ed.com i England og pga eget markedsføringsprogram, er vi stolte av å kunne tilby skandinavisk ungdom muligheten til å besøke USA for å konkurrere i sine respektive idretter som en del av Sports-ed Scandinavia sitt lag.

Vi mener at ved å tilby turer til USA får utøverne en unik mulighet til å oppleve hvordan det føles og konkurrere på et college nivå. De får også oppleve på egen hånd hvordan det er å bo og studere i USA.

Collegetrenere vi har kontakt med er meget interessert i konseptet med at Sports-ed Scandinavia tar med seg utøvere til USA og svært interessert i utøvere/studenter fra Skandinavia da disse har et meget godt rykte på seg, både akademisk og sportslig.

Som et eksempel er det ca. 700 collegetrenere som kommer og ser på den største fotballturneringen av alle i løpet av året, les mer om denne turneringen her:

Sports-ed Scandinavia var også i år sammen med Sports-ed.com (UK) på Disney Soccer Showcase Tournament 2007/2008 i Orlando, Florida! Sports-ed.com stillte med eget lag, Sports-ed FC. De spillte i gruppen Boys U18 Predator, hvor de møtte Texas Heatwave 89/90 (Texas South), Tennessee Futbol 90 Blue (Tennessee), Capital Athletic Boca Jr (California North). Turneringen varte fra 27.12.07 til 02.01.08.

Du kan lese om hvordan det gikk her!

Ta en titt på Disney's egne nettsider her.